Retur

Returul se refera la returnarea produselor ce au fost achizitionate de pe site-ul buntec.ro si au intrat in proprietatea cumparatorului.

Returnarea produselor poate fi facuta respectand terminii si conditiile de mai jos ce sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014.

Cumparatorul are dreptul de a returna produsele achizitionate de pe site-ul buntec.ro in termen de 30 zile calendaristice din momentul primirii produsului.

Vanzatorul va restitui cumparatorului valoarea platita pe produs in termen de 14 zile de la data acceptarii si primirii produsului ce va face obiectul returului.

Valoarea platita pe produsul ce va urma sa fie returnat se va restitui prin metoda de plata folosita la achitarea produsului sau prin alte metode stabilite de comun acord intre vanzator si cumparator.

Nu pot fi returnate urmatoarele produse si servicii:

  • Licente Software;
  • Consumabile;
  • Produsele care implica igiena personala si ingrijire, de exemplu: castile, pot fi returnate doar daca sunt sigilate;
  • Servicii precum extensii de garantii, constatare, testare, montare, etc;
  • Produse comandate si aduse special pentru client;
  • Produsele care nu functioneaza, prezinta lovituri, zgarieturi, urme de uzura, modificari neautorizate, ambalaj deteriorat, accesorii lipsa, nu pot fi returnate daca aceste probleme nu au fost semnalate in termen de 48 de ore ca fiind probleme de fabricatie;
  • Daca primiti un colet deteriorat de la curier/Posta Romana puteti refuza preluarea coletului, intrucat dupa momentul intrarii in proprietatea produselor, acestea nu mai pot face obiectul returului avand ca motivatie conditiile de transport;
  • Produse care fac obiectul unor returnari abuzive (returnari repetate);
  • Produse ridicate local, intrucat acestea pot fi insotite de bon fiscal si pot fi verificate in amanunt la ridicarea lor.

Va rugam verificati cu mare atentie starea produselor si a documentelor la primirea acestora.

Produsele achizitionate de pe site-ul buntec.ro pot fi acceptate pentru retur in conditiile in care nu prezinta: probleme de functionalitate, lovituri, socuri electrice, zgarieturi, semne de utilizare intensa, ambalaj original lipsa sau deteriorat, lipsa accesorii sau cadouri cu care au venit, lipsa documente, astfel incat aceste produse putantd fi repuse la vanzare ca produse noi.