Garantii

Produsele achizitionate de la Buntec Solutions SRL-D care nu sunt insotite de garantii eliberate de producatori/distribuitori si nu respecta standardele de conformitate, vor fi aduse la locatia vanzatorului pentru schimbare/inlocuire/restituire/etc, acesta ocupandu-se de solutionarea garantiei.

Garantiile acordate de producatori/distribuitori se vor solutiona urmand instructiile de pe certificatele de garantie.

Garantia este valabila in urmatoarele conditii:

  • produsele sunt insotite de documentele originale acordate in momentul achizitiei (factura sau bon fiscal, certificat de garantie) si de ambalajul initial;
  • produsele nu prezinta modificari fizice, uzuri sau schimbari neautorizate.

Garantia isi pierde aplicabilitatea in urmatoarele situatii, fara a se limita la acestea:

  • produsele au fost manipulate inadecvat sau au fost instalate necorespunzator de cumparator sau o alta terta neautorizata de Buntec Solutions SRL-D;
  • produsele prezinta interventii neautorizate realizate de cumparator cum ar fi: lovituri, crapaturi, zgarieturi, socuri electrice sau orice alte interventii care denota faptul ca defectele sunt rezultate in urma interventiei cumparatorului.

Pentru solutionarea garantiilor ne puteti concta aici prin metoda dorita.

Garantia poate varia intre 3 luni si garantie pe viata, in functie de perioada medie de utilizare a produselor. Garantia este activa de la data facturarii produselor, iar termenul de solutionare a acesteia este de 15 zile calendaristice.

Daca cumparatorul solicita acordarea garantiei aferente unui produs care indeplineste conditiile de conformitate, acesta va plati taxele de transport si de constatare.

Cumparatorul are obligatia de a ridica produsele aduse in service in termen de 60 de zile de la comunicarea solutionarii problemei. Dupa depasirea acestei perioade, produsele intra in proprietatea companiei Buntec Solutions SRL-D, cumparatorul pierzandu-si dreptul de proprietate asupra produselor.